Translate

dimecres, 25 de gener del 2012

Problemes amb la clavícula

La visita del metge d'ahir amb la corresponent sessió de raig X, van desvetllar que hi ha 2 estelles de clavícula polulant per aquí dins...
Fins aquí bé, però això vol dir que trigarem més a reomplir els forats deixats per les estelles i a més a més aquestes partícules fora de lloc faran que el "callo" ossi que es formi al mig de la meva "esvelta" clavícula, serà del tamany d'un ou XXL de gallina.

Però bé, que no falti el bon humor i a fabricar massilla òssea!! (algún dia ja tornaré a agafar fort un manillar!!)

M'haurè de replantejar del tot la temporada.

4 comentaris:

Jordi Quintana ha dit...

Ànims Pep, que no sigui res. Ara toca recuperar-se i de temporades en vindran moltes més....... força!

quimontmany ha dit...

Hola Pep: Ànims!!!!. Ja veuràs que d'aquí un temps això serà mera anècdota. M'he llegit amb interès la teva entrada Reflexions i t'entenc perfectament.
Jo ara mateix estic parat per una grip que em té al llit des de dilluns. Em fot mal tot. Apa-li a millorar i una forta abraçada.

Quim

Pep Tatché ha dit...

Gràcies Jordi Quanta Raó tens!! i com m'ajuden els vostres comentaris!!

Moltes gràcies Quim!! tu sempre animant!! anims a tu amb la grip!! pensa que comparat amb la meva clavícula no és res!! la Grip et farà més fort!! però gràcies per solidaritzar-te amb mi!!

Anònim ha dit...

Bona reflexió Pep, arriba un moment en la vida que ens hem de parar i pensar en reogarnizarnos per complir amb el que la vida ens ofereix, família, treball i potser esportivament centrar-nos en una activitat que ens doni satisfacció i sobretot salut.