Translate

diumenge, 25 d’agost de 2013

Escalada a Talltendre

La gent de la botiga Desnivell de Puigcerdà organitzava avui una cronoescalada combinada a Talltendre. Sortida tots a la vegada uns a peu i uns amb bici per pujar 3 km en el cas de run o 5,2 kms en cas de bici, però tots haviem de fer els 500 m de desnivell que hi ha de Bellver al Coll de Talltendre.

Puntuals a les 10:00 sortida tots a la vegada.
Jo amb la meva BTT de 11 quilets contra els figures com Agustí Roc i companyia.. molta cama afinada, molt mallot del garmin però bon rotllo fins que ha sonat el tret. Marica l'últim i em passa la gent per la dreta, per l'esquerre, per sota i per sobre.. jo no vaig.. em sobra bici, em sobra roda de 29" amb neumàtic de 2,3.. em sobra tot!! mica en mica agafo ritme i puc anar pujant de pulsacions.. 152 ppm ja em sento més còmode..
Tota l'estona patint.. veient ja els grups de gent estavilitzats.. l'Albert Zorrilla sempre a trio.. però va marxant.. em passa l'Alva de Berga als últims kms.. l'aguanto.. i mica en mica arribem dalt.

Es una pujada que si et passes en algún punt et quedes tirat ofegat en el següent canvi de pendent.. però en resum molt satisfet.

L'Strava diu que he fet un bon despilfarro de Watts, tenint en compte les rodes gordes, més de 410 W durant 23'15". El primer, un èlit de Andorra m'ha tret quasi 4 minuts!!  :((  em puc quedar amb el consol de ser la primera BTT en arriba a dalt i que l'Eloi Gispert ha pujat corrent amb el mateix temps que jo i ha fet tercer de la general de run.. (qui no es consola és perquè no vol!)

Però lluny de desmotivar-me segueixo pujant fins al poble de Talltende i fins al coll del Pan.. i després volteta per Olopte, Meranges, Onzes,.. una bona matinal amb més de 90 kms i 4 hores d'esforç intens a 300 w de mitjana!! i per rematar 2 kms de run per notar el mal trangul de la transició quan vas petat.

Genial! gràcies a tots!

1 comentari:

Vendi ha dit...

Deu ni do la pujadeta a Talltendre!!!
La he pujat 4 o 5 cops, pero sempre amb TT!!!
Per anar a buscar bolets!!
410W !!!!! Ufffff!!!