Translate

dimarts, 17 de setembre de 2013

Half Ironman de Berga. Sailfish 2013.

Crònica ràpida:

Bona sortida des de dins de l'aigua amb bones sensacions des de el principi, he sortit bastant per la banda dreta per evitar les cosses dels primers.. i tranquil·lament sense cap agobio agafo ritme i enfilo cap a la primera boia al peu de la columna del pont de la Baells. Primera boia sense cap cop. Al·lucino amb la facilitat que s'ha donat la sortida i els pocs cops que he rebut.. sense cap mena de estress. Apreto fins a la boia més allunyada per caçar un grup davanter on hi veig al Cristian Cofiné el passo. Surto de l'aigua sense forçar en 26' i poc. vol dir a ritme de 1'23" /100 m 

T1 sense cap problema on ja em poso els mitjons pel què pugui venir. Agafo la bici amb ganes! moltes ganes! amb el plat gran (55) ja calçat faig la primera rampeta per sortir de la paret de la presa. ja no el trec fins a meta! No paro de passar ciclistes i quan arriba el pla baixada ja és d'escàndol. Atrapo al Manel, que ha nedat quasi com jo però ha fet la T1 més ràpid. Tiro sempre endavant sense mirar mai enrere. Al arribar a Gironella rebo els ànims del Llibert i la seva tropa d'amics que m'animen a sac i em diuen que vaig el 12è. Vent de cara a la pujada cap a Casserres. reservo una mica.. només una mica.. vaig menjant 1 barreta, bevent isostar amb sals i em guardo el gel per la segona volta. Sense perdre massa ritme faig la segona volta quasi al mateix temps que la primera!  i arribo a Berga en plan triomfal amb els crit de la molta gent que hi ha tot i que em pica una abella a l'ultim km a una zona.. delicada.. ("la caixa de les eines"). Res m'aturarà. Faig la rampa final abans de boxes amb plat, dret i amb els peus fora les sabates, però la pell de gallina a full body ho pot tot!  "res m'aturarà avui"

T2 ràpida, començo a córrer amb les cames ben carregades i una mica de flato, però vaig 7è de la general i 2on de Veteranus.. "res m'aturarà avui!" primer km a 3'55", segon km a 3'40", afluixo una mica no fos cas. a 4' per km van caient les kms fins al km 6 on el flato es torna més fort i el pès a les cames més potent. decideixo parar a l'avituallament del km 7 a beure bé.. ai mare.. tot em dona voltes!!  m'ha vingut a veure l'home del MALL.. Big Bird, o pàjara.. ja l'hem parit..  agafo un gel, cocacola i tot el que arreplego.. segueixo corrent.. els rivals van venint per darrera.. cullons que forts que els veig.. i jo quin mal de tot.. i encara he de fer 2 voltes a aquest circuit infernal amb el vent que fot!!  això serà la MORT!!!.. la segona volta és un infern.. sort del llibert que em va escridassant i animant.. el Jordi Riera em recorda que hem de tenir cap. .serà possible penso.. que jo no pugui tenir cap.. vinga vaaaa!!  Vaig parant a cada avituallament. Gel i cocacola segur!!  faig 2 kms a 5' 2 a 5'30, 2 a 6' això s'ensorra.. a la última volta ja es veu tot d'un altre color i puc seguir corrent a 5.. potser els gels han fet algun efecte.. o és el cap.. de totes maneres i amb molt de dolor creuo la meta amb 4:29:25. el 29è de la general i el 6è V1M.

Sé que no és un mal resultat, però com sempre no n'estic satisfet!! s'ha de córrer més!!

Swim: 1.900 m  26:06"
Bike: 90 kms 2:24:30"
Run: 20 kms  1:38:20"
 


1 comentari:

sports fan ha dit...

Hi, nice post. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and I would be happy to give you our link.

Thanks!

Frank
frank641w at gmail.com

sports news