Translate

dimarts, 14 de juny del 2011

Sortida amb CC Maco

.
Sortida de  Nivell (nivelón!) amb el Club Ciclista Maco de Terrassa.

Ja feia dies que en Karu em temptava i al final avui ha estat el dia.
Ens hem presentat a les 7 a terrassa amb el E Aguilar disposats a donar guerra (jo no gaire després de les 5 h d'ahir de rodillo). El bon ambient es comparteix a carretades amb aquesta colla que no paren de fer broma i riure!
Enfilem cap a l'Obac i l'Enric ja fa de les seves amb un ritme alt.
 A la serra llarga li faig un "relleu" d'aquells d'amic, i veient el mal que em fan ja les cames, decideixo afluixar. Arribem tots junts a dalt els Caus amb en Karu i l'Enric.Baixada a bon ritme fins a Monistrol de Montserrat, per pujar cap a Collbató. Amb l'Enric i en Karu tornem a marxar plegats, amb tot el pilot del CC Maco aprop. L'Enric a Collbató gira cua.. ja ho ha trinxat tot!! jeje

Continuem amb en Karu xino xano, xerrant dels seus propers objectius..  que no son pocs (QH, pedals Non Stop, Selenika,.. etc)

Al Bruc reagrupem, pujem al coll de Montserrat i baixada a bloc fins a Manresa! com es corre en pilot.. l'Adam s'ha despenjat un xic i la feina que ha tingut.

La següent pujada és la de Pont de Vilomara a Rocafort: altre cop ritme altet cap a la part final de la pujada, aquest cop amb la companyia del Juan Carlos que se suma a la festa amb el Fran i fa amago de disputar el port. Bones cames les d'en JC també.
Aquí se m'ha acabat el temps i torno per estenalles.. al coronar pujo fins al peu del Montcau per veure si puja el pic de potencia del Bconnect.. caram com piquen les cames ja després de 5 hores i canya variada!
Per sort la connexió del Bconnect - PC funciona de primera i crec que les dades de la sortida em comptabilitzaran per al "RETO QH "

en arribar a casa.. vuelta a la calma  en forma de 1 hora a 200 w i a estirar apajarat total. Això em passa per esmorzar a les 5:45 i no menjar RES.. ni una barreta ni RES fins a les 13:00. Més de 6 hores de tralla sense repostar. Ara potser ja no té sentit.. sense QH.. no?¿?

Gràcies al Fran per les Fotos i a tot el CC MACO.. que Macos tots!! ;) Bonagent!

8 comentaris:

javi gutierrez ha dit...

Hola.
Soc un del CCMaco, molt baixet i que Sempre anava al radera.
Impressionant el nivell que tens.
El Millor per mi, a sigut poguer posarme a roda teva baixant del Bruc a Manresa, era con anar hi radera d'un tren,per que clar, puixant ni et veia.
Salutacions, però si tornes a vindre, avisans .... pot ser no ens trovaras.
Javi

coppi ha dit...

bona crónica pep, tot i que amb les cróniques Karu crec que et podrà guanyar, gracies per la teva visita,i fins la próxima

coppi ha dit...

interesant el video llàstima que nomes hagis anat a roda 6 minuts,je,je

romeralrafa ha dit...

Que suerte Pep, desde la ultima actualizacion no me cuentan las salidas outdoor, no las memoriza.

Pep Tatché ha dit...

Javi!! si que em recordo de tu! m'he quedat amb el teu casc gris i que em recordes al Grillo (Paolo Bettini).
Ens ho vem passar molt bé el diumenge! i el meu nivell no dista gens del vostre! El Fran i l'altre noi de la LOOK (no em recordo mai dels noms) van donar guerra.. fins hi tot en Coppi va tirar pujant a Collbató.
Per cert Coppi! no hi ha cap dubte que les cròniques del Fran donen 50 voltes a les meves.. però la meva ha sortit més RÀPIDA! i amb videos i tot!.. falten les vostres fotos, les del Fran! que deu estar fent un llibre.. jejej!

Fran ha dit...

Doncs sí, Pep, com era l'última m'he explaiat a gust. L'altre noi era el Juan Carlos, alias JC, tot un escalador.
En Coppi estava molt motivat perque l'etapa havia estat idea seva...
Jo si que m'ho vaig passar bé patint de debó per seguir la teva roda.
A veure si amb una mica més de preparació et podem fer suar de valent.

Ens veiem i moltes gràcies pels videos i per la teva visita.

Ara bé, ja t'aviso que a partir de la segona visita ja es perd la vergonya i comencen les punyalades i els atacs per l'esquena... jejeje

Fins aviat, crack!

Fran ha dit...

Avistado:

Pep luciendo los colores de BKOOL bajo un sol de justicia, por la N-150 a la altura de St. Quirze, jugándose una fuerte multa por exceso de velocidad a su paso por delante del cuartelillo de la DGP.

Firmado: EL OJO QUE TODO LO VE.

Vendi ha dit...

Hola Pep, soc el Vendi.(el que es vol pillar una chinarello)
Un plaer haver pogut rodar amb. Poqueta estona, perque per mi impossible aguantar el teu ritme.
Felicitats pel teu nivell i el teu blog. Gent com jo, nova en aquets sport, ens ajuda a millorar.
Fins aviat!!