Translate

dissabte, 8 de gener del 2011

Sortida amb les QKs

.
Quan temps feia que no sortia amb tan bona companyia, amb un recorregut tant autèntic a la vegada que tècnic i durant més de 4 hores de trinxada de patata i de material.. vinga rocs, trialeres, single Tracks i Senglar Tracks!!

Cal destacar que no hi ha colla que conegui més bé el massís de l'Obac i de Sant Llorenç que les Cuques de Terrassa! Hi van sempre de nit i a les palpentes.. vol dir que el dia que surten a plena llum poden anar inclús amb els ulls tancats!!
Avui ens han fet una demostració de com es superen baixades de rocs i arrels impenssables.
La 29" s'ha portat perfecte! a part de què he arribat a Sabadell amb tots els cargols fluixos i amb un fort soroll a la caixa de pedals que ja està arrglat, les sensacions son immillorables! es menja les irregularitats del terreny que dona gust! Potser amb una suspensió davant et sentiries més comode en aquest terreny, però clar llavors no pesaria 9,8 kg tot i els tubess.
Les cobertes ignitor 2,1 de 29" muntades sobre les ZTR Crest m'han agradat moltíssim, a part de què els tacs treballen molt bé donant molta adherència en tot tipus de terreny i sobretot que sobre aquesta llanta que només subjecta la coberta per la rebava, li dona un efecte de balona de 2,3 o inclús 2,5. Ja quan manxes t'adones que allí dins hi cap molt i molt aire, i portades a 1,8 kg de pressió absorveixen tots els rocs!

La ruta d'avui ha consistit en sortir de Sabadell a les 7 del matí, cap a Terrassa a les fosques per Can Deu, Terrassa, pujar per l'Obac fins al pou de Glaç, fins aquí  a 0 peus tot i les trialeretes preparades, remuntar quasi fins a la casa de Estenalles i baixar per trialeres impenssables cap al Cuarto de Reixa on hem esmorzat una Taronja patrocinada pel Josep, gràcies! i mil química en forma de Power Bar i d'altres. Després baixada fins al torrent de cansalada amb demo de tècnica del Jordi, l'Albert, l'Enric S.. bé tots.. i fava inclosa contra un pi centenari que encara trontolla de l'altre Enric.  Tracks i recorregut exacte totalment confidencials!!
Sortir amb gent així dona gust! quina disfrutada!
La sortida ha acabat amb fuga d'emergència cap a Rellinars i tornada per carretera del Pere i jo per arribar a les 12:30 a Casa a jugar amb els Reis!! Pujada a "cuchillo" de l'Obac a 90 % de ppm durant 29 min que per anar amb rodes gordes no està malament!
Les Dades:  4:35:00   120 ppmig i 158 ppmax i 2800 m ascens. 3.200 kcal fulminades!
Fotos cortesia de l'Oriol.. i Més Fotos del Jordi Puig:
BTT amb QKs. L'Obac