Translate

divendres, 14 de gener del 2011

Bones sensacions amb la 29er

Seguim gaudint... amb pressió de 1,8 bars a les tubeles Maxxis Ignitor molt millor.. brutal el què arriben a absorvir aquestes rodes!!  qui vol una suspenssió??  NO CAL!!!  :))
És un gust notar que voles per sobre de les irregularitats del camí, veure com surts dels reguerots amb just copet de manillar, notar la inercia de les grans rodes en els petits repetxons i tobogans... la facilitat de pujada gràcies als 9,9kg... un pepino vaja

càmara on board 29er.

Series en forma de pirámide 1/2/3/4/5 min: al 90 %. Amb la 29er més fàcil.. sin dolor. passa ràpid el temps!

2 comentaris:

issola ha dit...

Acabo de veure el vídeo i s'aprecia un sorollet de clec clec que sembla que caldrà acabar d'ajustar alguna cosa del pedalier no? La qualitat de la imatge amb aquesta càmera que portes és molt bona. Falta que li posis alguns comentaris mentres vas filmant com per exemple vaig a 100 ppm i això no puja... això sí, t'haig de dir que aquí Terrassa tenim camins bastant més macos i no tantes rieres amb canyes, juas juas

Pep Tatché ha dit...

Veig que no perds passada Isma!! tens raó.. el pedalier fa soroll des del primer dia.. s'ha de desmuntar i engreixar bé! ara m'hi poso!.. per la resta la bici va de nassos!!

Tens raó que a Terrassa teniu camins molt més autèntics. Era una prova de càmara.. el millor d'aquesta càmara és que és més petita que una caps de mistos, de les més petites, pesa 7 gams, val 89 € i grava fins a 2 hores!! la pots enganxar amb cinta americana a qualsevol lloc am el poc que pesa!
Cuida't! i gràcies!!!