Translate

dissabte, 29 de desembre del 2007

04/11/2007 CICLOCRÒS HORTA




Primer ciclocròs de la temporada. Encara amb mal de cames dels Cavalls del Vent de l'agost, me'n vaig al Velòdrom a veure com pinta el tema. Reconeixem el circuit a peu amb el Xavi Costa, l'Arnau Rota, els del Bicisprint i tota la Família del Ciclocròs. Ja em començo a posar nerviós i amb ganes de fugir pel pànic escènic i perquè no em toca córrer fins a les 12.
Al final aguanto fins la sortida i ja estic emmerdat altre cop. Surto fatal i a la primera corba vaig tercer, però començant per la cua (Com puc ser TANT DOLENT sortint amb la bici???)

Mica en mica vaig remuntant Els de Bicis Esteve punxen tots 2. A la penúltima volta en Joan Pallàs em crida: " Estàs fortíssim i vas Tercer!!" gairebé no m'ho crec. Pell de gallina i apreto fort a la última volta i als últims obstacles per distanciar al quart, que el porto trepitjant-me els talons: al final Tercer!!!
Primer podi en la copa catalana de Ciclocròs!!
Satisfacció immensa!

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bé crack!
ja t'he afegit al meu llistat de bloggers!!!
vigila que et tinc controlat!!!

robert mayoral ha dit...

sort al duatló per equips!!! el Blanxart no es conformarà amb menys que podi...així que a matxacar!!

Pep Tatché ha dit...

Gràcies Robert!
El fiera del Blanchart em té ben acollonit, em farà córrer com mai i ell anirà xiulant. Està massa, massa fort per mi. M'enduré una corda per lligar-me darrera seu.

Aleix ha dit...

Pep k no sabem res de tu!!!
Per cert aviam kuan fem una sortideta de carretera tots junts!!!