Translate

diumenge, 18 de desembre del 2011

100 km amb Blanchart i Companyia

Dia molt complert: Hem sortit de Sabadell 10 guerrers armats amb les millors armadures: cabres i rodes de perfil a mansalva.. quina por.
  1. Miquel Blanchart
  2. Jordi Van Hedel
  3. Aleix Muñio
  4. Ruben Gallart
  5. J Manel Torralba
  6. Llibert
  7. Sergi
  8. Paco 
  9. amic del Paco
  10. Pep
Molt fred al principi amb mans glaçades, d'aquelles que fan tan mal quan es  desperten. Ritme suau comandat pel Miquel i el Llibert fins al primer port: Alella.
Ens escapem uns metres amb el Ruben, que quan se li desperten les mans ha d'afluixar una mica, just quan ens atrapa la fera Blanchart i coronem junts, apretant una mica fins a les 159 pulscions. JA no tenim fred! jeje.
Baixada fins a la N-II i vinga relleus pel pla. Aprofito per fer un palito i treure una mica de carbonet del motor. M'atrapa el Jordi Van Hedel i després tots. Seguim a ritme alt fins a Mataró i una mica més.. just fins que el comptakm ha dit 50!

Mitjavolta i palo-Llibert.. vol dir que seguim del mateix PAL fins a peu de Perpés. Aquí la carretera gira a Nord, i el vent ens fa passar les ganes de marxar. Aquí el Llibert es menja un sot per culpa meva (Sorry artista!) i seguim a ritmeto fins dalt. La pujada l'hem fet en paral·lel amb el Blanchi exepte l'últim km que m'he posat a roda pel què pogués ser.. i tal dit tal fet a falta de 400 m ja salta el Van Hedel i darrera seu el Ruben, però se'ls hi fa llarg i els supero, després m'atrapa el Blanchi POWER i coronem en paral·lel i RIENT.. 165 ppm..



Van Hedel donant l'esquena
Baixant ataca altre cop el Van Hedel.. som-hi de nou, he vist el 70 al compta.. o sigui que les pulsacions no ha calgut que baixessin. Reagrupem, em trobo al Routier, al Lluís de Vilassar, quatre comentaris i seguim a rimeto fins a Montornés on el Llibert que definitivament té la negra, punxa de darrera. Aquí ja se m'estan acabant els crèdits, així que decideixo abandonar el grup. El Manel s'ofereix voluntari a acompanyar-me, i anem fent a bon ritme fins Sabadell, just a temps per enllaçar amb les activitats familiars i demanar als reis una CABRA!! quines ganes que tinc de rodar endollat!
 En Resum. dia 10, i bones sensacions a les cames, tot i que han de millorar!

Moltes gràcies Ruben Gallart per fer possible tot això! i a tots els que heu vingut, ja que pel què camineu sou prou Ben Parits!! jajajaja!

Aleix Piernas Muñio
Pep i Routier: quins records!!




La jove promesa
JManel Torralba super classe!
Blanchi Power














Dades de la sortida:


118 pulsacions mitjanes
166 pulsacions màximes
34 km/h de mitjana
desnivell positiu = 920 m

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si senyor gran company i avui ens has demostrat que ets un gran guerrer. En vull mes d'aquestes eh... Un plaer de debo pep m'ho he passat molt be! Ests un crack!

(Miquel Blanchart)

Pep Tatché ha dit...

‎Miquel !! aquest comentari... venint de tu, em fa feliç! el penso guardar en pany i clau! el dia que em diguis estic a la teva disposició!!!

Ferran ha dit...

Sí senyor! Quina grupeta més maca!!!!

Anònim ha dit...

Pep:
Tant "ben parit" i bona persona que ets i treballas a on treballes, no ho entenc.
Espero que el teu futur sigui millor.
Ens seguim veient i quant canviis ja t'ho comenteré; tu ets prou inteligent com per veure que ara no estás en el bon camí.
Una abraçada.