Translate

dissabte, 19 de novembre del 2011

Bull Fighting



30 min amb hipòxia = suada ^2

Climbs of the day:  Galibier, Aspin, Alpe d'Huez:

CLIMB IS THE WAY TO IMPROVE!
2 hours suffering. EPOC = 290 (level 5)


3 comentaris:

quimontmany ha dit...

Hola Pep: quant t'he vist a Bkool ja he flipat. He buscat per internet que podia ser aquest artilugi i quelcom he trobat a Biolaster. Així que a més a més de fer 1000 m/h de pujada, ho fas simulant que hi ha menys 02??.
Els teus reptes/entrenaments son una passada per durs i per innovadors. A reveure.

Pep Tatché ha dit...

es diu power breath el meu i el faig servir per 2 coses diferents. una la hipòxia per simular falta d'oxigen com a partir de 1.200 m d'altura, això estimula la creació de globuls vermells, i l'altre és l'entreno amb aparells tipus Power Breath, que fan treballar la muculatura toràcica i pulmonar per respirar millor en competició. Sol ser molt útil per a gent que no puja gaire de pulsacions perquè s'ofega. Amb aquests exercicis repires més ràpid i aportes més oxigen al pulmó. Vol constància, tu ja la tens, i cada dia una mica.. i mica en mica vas guanyant potencia. jo combino les 2 tècniques.. entrenar hipòxia amb la molla del power breath al mínim i pedalant.. no vegis com t'ofegues, i l'altre fer els exercicis del powerbreath en el periòde base o de precompetició.. ben bé pot durar 5 mesos de exercicis power breath a diari.

no sé si m'he explicat??

Amancio Cordero Masdéu ha dit...

no t´entenc pep,et costa molt pujar de pulsacions?això vol dir que tens el cor molttt grann,ja m´agradaria a mi tenir les teves pulsacions en repòs,estàs fet un màquina!!!