Translate

diumenge, 10 de novembre del 2013

Cremes: Fred, Calor, Recuperació

Aquesta última temporada he tingut l'ocasió de provar diversos productes d'aplicació externa (a la pell) per dues finalitats: Preparar el músculs abans de l'activitat i recuperar després de l'esforç per poder tornar a la càrrega al 100 % el més abans millor.

En quan a ESCALFAR o a productes a aplicar abans de l'esforç, hi ha varies estratègies, que bàsicament intenten accelerar la circulació sangínia de forma local en forma de calor o actuant com a vasodilatador local:

Recomanaria que la gent no uses els productes terapèutics de farmàcia no dissenyats per la pràctica esportiva, per a preparar-se abans de l'esforç. O sigui que absteniu-vos de Trombocids, Voltarens emulgels, Radiosalils, etc.. no dic que puntualment no us pugui semblar que van bé, però no estan pensats per a fer esforç just després i més que res que els efectes secundaris poden ser molt perjudicials i inclús perillosos. (he vist gent amb un tall a la cama sagnant durant 2 hores degut a que el Trombocid impedeix la coagulació.

De totes les cremes escalfadores provades, la W2W preS apart de que té un envàs de dosificació molt pràctic i estèticament molt ben trobat, te un poder escalfador superior a igualtat de quantitat de producte i dura més, apart de que no fa quasi olor.
Una altra particularitat de la W2W és que si es mulla la pell una vegada aplicada, tant per suor com per aigua, torna a augmentar les propietats escalfadores.

RECUPERAR:
Jo era dels que per tal d'estalviar comprava productes genèrics o marca blanca per a fer efecte fred i produir sensació d'alleugeriment, amb molts banys de contrast fred-calent a la dutxa, bosses de gel.. etc.. Això va bé, però mai havia provat productes específics tant eficients i amb una relació qualitat preu tant ajustada com els de W2W.
Les estratègies de W2W per recuperar son dues, un producte especial per recuperar i un per regenerar.
Jo els he provat els dos i la veritat és que funciona. la W2W Srec disminueix la sensació de cansament o de cames carregades al moment i  la W2W Rgen te un efecte analgèsic potent i anti-inflamatori.

Experiència molt positiva que combinada amb suplementació d'aminoàcids i proteines, auto-massatge al aplicar les cremes i mantenint una higiene o rutina de alimentació, suplementació m'estan permetent entrenar dur i recuperar millor.