Translate

dimarts, 9 d’agost del 2011

Triatló de la Molina. La crònica.



El passat 6 d'agost es va disputar a la Molina el primer triatló Sprint entre cometes de la localitat. Després de reconeixer el circuit de BTT i assegurar-me de què s'havien de fer 3 voltes ja vaig veure que de sprint, res de res.
El divendres abans estava fatal, tos, mocs i molt ofec i pitus al respirar.. però jo fent el cor fort i cap endavant.


Moments abans de la sortida em trobava bé i amb ganes, però va ser donar la sortida i veure que no tenia el dia. De seguida em va venir una asfixia i una claustrofobia d'aigua que no em deixava nedar. L'explicaicó exacte no la sé, però el cert és que vaig començar a nedar esquena, incapaç de posar-me les ulleres i el cap dins l'aigua. Em vaig obrir el traje i xino xano vaig anar gaudint del bany.. (així no anem enlloc!) Vaig sortir de l'aigua totalement ensorrat i marejat i el pitjor de tot va ser veure que el pulsòmetre marcaba ja 162 ppm (95% per mi).. Els primers minuts en BTT van ser molt dolents.. jo que pensava recuperar i encara em passava gent. ofegat, amb el mallot obert a tope i les pulsacions pels núvols.. em va passar pel cap abandonar i tot.. (increïble en mi!) però no ho vaig fer.. mica en mica deuria anar obrint el pulmó i escalfant aquesta musculatura diesel que tinc i al final de les tres voltes vaig acabar el 13è.. deprés el córrer a peu va tornar a ser patètic, amb moltes pujades i baixades que em van fer petar a falta de 1,5 km per meta.. al final 18è i 10è de la categoria.. jo que pretenia fer un top 5... sin comentarios..
Encara no sé què va fallar.. si la bronquitis que arrossego, que si l'alçada, que si l'estrés.. el cert és que ja han passat 5 dies i no aixeco cap.. i dormo tot el dia a cada racó.. espero recuperar-me aviat...


El meu PARE: Model a seguir i sempre Fan incondicional, instruint ja al meus fills. Gràcies Pare! te'n dec TANTES!!

El millor del triatló el suport familiar!! i el súper entreno de qualitat!! 1h i mitja al 96 % de pulsacions màximes.. 529 de EPOC segons el suunto.. rècord absolut!

4 comentaris:

Cesc ha dit...

Quina màquina que estàs fet! No pares, eh!

Anònim ha dit...

Hauries de descansar una mica Pep, massa canya i a mes no pares a l' estiu...Anims...

Pep Tatché ha dit...

Cesc i Oscar!! gràcies!! potser teniu raó que no paro y potser hauria de descansar una mica.. Gràcies pels ànims!

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Genio i figura!! si arribes a estar en condicions normals el top 5 segur!!!



JT