Translate

diumenge, 15 de maig del 2011

7 hores de BTT amb Cronoesclada

Ja ho veia a venir... ahir  a la tarda récord en la pujada al farell en BKOOL més victória en la etapa de la LEVE, i avui a les 6:50 del matí ja pedalava sobre la BTT. A les 10:30, apunt a Olesa de Montserrat amb més de 3 hores 30 min a les cames i apretades amb la colla NIKYs de Terrassa, començo la Cronoesclada al Puigventós de Olesa. Molt nivell i jo amb un mal de cames terrible. Al principi he sortit fort i he atrapat de seguida a dos corredors que sortien davant meu.. però aviat se m'ha acabat la potencia. He passat pel km 3 de la pujada amb 12 minuts.. però els 3 següents he anat perdent temps.. al final 23:12.. amb el sentiment de no haver rendit prou.. però ben cansat.. després 3 horetes més de BTT en estat pur..
He arribat a casa amb 6h:58 min i 130 km. 2.300 m de pujada i 76 % de ppm mitjanes i 99 % de pp màx.

La crono la he fet al 95 % de ppmax de promig.. cosa que si més no em consola de què ho he donat tot.

2 comentaris:

C.C. MACO TERRASSA ha dit...

Caram, quin animal... Sort que la crono no era a Berga, sino comences a donar pedals ahir a la nit amb un bon frontal...
Molt bon resultat tenint en compte lo cardat que has degut arribar...

Per cert, m'agradaria consultar-te una cosa referent a bicis de carretera (m'haig d edecidir entre dues) i no tinc el teu mail.

Et deixo el meu: karu32@gmail.com

Salut!!!

Fran

Pep Tatché ha dit...

Gràcies Fran... pels ànims! volia fer una tirada llarga apretant i a sobre volia provar aquesta crono.. i ho hem lligat tot.. ;)

Et vols canviar la bici de carretera?? en quines estàs pensant? i per a què les vols exactament?