Translate

dimecres, 1 de setembre del 2010

Triatló de Canet de Fals

Ruben al davant amb els peus sobre les sabates després de sortir de l'aigua. L'Adrià per darrera perseguint.
Crònica de l'Adrià i d'en Ruben que van correr i arrasar al triatló de Canet de Fals d'aquest dissabte passat a les 17:00, sobre una distància de vuit quilòmetres de ciclisme, 350 metres de natació en una piscina i per finalitzar la prova 5 quilòmetres de cursa a peu.

Van deixar el pavellor del CNS ben amunt!

Gràcies Màquines!!

ADRIÀ: "Un molt bon sector amb bici per part meva i del meu company rocafortí Ruben, tot i les rampes del 13 i 15% que ens vem trobar, ens va permetre obtenir un avantatge suficient respecte els rivals en els sectors de natació i de còrrer.


El sector de natació que es feia en una piscina de 30-35 metres no vem trobar massa merder fins a les últimes passades quan començaren arribar altres corredors. Al sector de còrrer a peu es va fer pel mateix circuit que el de la bici, fet que va pronunciar la duresa de l'últim sector al transcorrer per les mateixes rampes.

L'experiència i l'habilitat en les transicions van determinar la primera posició pel Ruben i una gratificant segona posició per mi en el que és la segona triatló que participo, però la primera que acabo.

2 comentaris:

Adrià Martí ha dit...

Moltes gràcies Pep, ens veiem ;)

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Molt bé juventut, divino tesoro, amb fe, motivació i empenta, Felicitats.

Jaume