Translate

diumenge, 8 de gener del 2012

Bieles de 180: Sortida a Sitges i +

Sortida amb l'Edu, el David Pua, el J Soler, l'Albert, el Sergio, l'Arian i el Víctor fins a Sitges i tornar. Sortida flash per provar les bieles de 180 mm.

Segurament que l'hora de rodet del dia abans a 160 pulsacions no va ser la preparació ideal, ja que les cames de bon mati em feien mal. De baixada tot bé i amb bones sensacions.

Acoplat al manillar fer relleus amb gent de la talla rodadora del Jordi, l'Edu, el Pua i el sergio no ha estat cap problema, però al arribar a les costes m'he adonat que havia exhaurit tota la xispa. Malgrat això he seguit amb la meva filosofia de seguir donant relleus i quan el Soler i l'Edu han passat a fer l'últim relleu abans del port m'he quedat, si ho reconec :(

amb una sensació molt desagradable de cames rebentades. Després per pla i baixada he seguit tenint millors sensacions i podent recuperar el ritme i sort que m'han esperat..

No sé si és per culpa de les bieles, per la càrrega del dia abans o  per falta de km.. però hauré de millorar.

Després puré recuperador de pèsols i cigrons i al vespre amb un mal de cames mai vist. Avui, m'he llebat súper fresc i he pogut fer 2 etapes de la Liga LEVE de BKOOL a fons. Total 2 hores a fons altre cop.

Total que en 3 dies he fet 360 km el 80 % dels quals per sobre de 300 w... o mort o curat!

1 comentari:

Lluis Ciclista ha dit...

ets un animal !!!!!!!!!!!!! :-)