Translate

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Salida motera..


First Round amb las Motos de Terrassa, pujant a Bigues. Hem pogut gaudir de la Moto José Garcia, full VERMELL Suïs amb malles compressores.. comprimint els matxos dels que anàvem al darrera.. algun demarratge fins que baixant a bigues a saltat l'Edu Lemond! Ritme infernal fent una crono en solitari.. per darrera un petit parón i altre cop a la carrega. Pujant a Bigues tots xupant roda del CC Rubí, fins que el Sr. Almeria ha dit prou i ha marxat amb en Oscar MacAffe a roda.. els demés hem fet el què hem pogut. Hem arribat dalt a Sant Feliu amb el Jordi, l'Isidro i just caçant al dur Edu que no s'ha rendit fins al final.. com sempre dic, en aquesta colla el més tonto fa rellotges i l'Isidro cada dia camina més.. de l'Almeria i l'Oscar, ja ni parlar-ne.. quina xispa i quina manera de mantenir el ritme!

La primera foto l'he trobat per internet i recull dos dels meus primers ídols del ciclisme.. bé el primer va ser el JL Laguía, però no van coincidir, amb aquests dos senyors de la bici.. els dos els he pogut saludar i pedalar amb ells i crec que són dos autèntics senyors del ciclisme.. igual que la foto de sota.. que és dels segon round d'avui de les motos, que ens hem perdut, però l'Almeria és tot un altre senyor del ciclisme!

1 comentari:

malditasmotos ha dit...

Buenas ruedas te has puesto en la moto he!!!!!arribo tant cansat que en fan mal els dits per escriure...jeejjejej....la cronica no cambia mai, si esta l'Ameria.