Translate

divendres, 30 de desembre del 2011

Primeres Impressions

Després de 70 km reals amb la Cabra amb punxada de Tubular inclosa i més de 400 km amb rodet a ritme bastant altet, crec que ja estic adaptat a la nova "posturita".

Fets Destacables:

  • Amb bieles de 180 mm és cert que es fa més força, però quan augmentes del rpm, també augmenten les pulsacions que dona gust.
  • La geometria curta d'eixos la fa molt nerviosa a les baixades i el fet d'anar tant baix de davant i arran de terra, fa augmentar la sensació de velocitat i fa que a les corves et caguis una mica.
  • Quan agafes una recta i comences a apretar i veus que la velocitat va pujant i pujant, les sensacions son indescriptibles i sense adonar-te'n pujes molt de pulsacions.
  • El fet d'anar tant avançat amb el seient et permet fer molta força sobre les bieles, però la posició diferent també m'ha probocat unes agulletes als bessons mai vistes!!
  • Ja tinc ganes de provar-la amb la Blanchart Band
En resum ben satisfet, a la vegada que ben fos.. 5 dies de canya amb aquest pepinu, m'han deixat ben matxacat.. avui no he pogut pedalar ni 40 min.. Demà Sant Silvestre de Sabadell (5 km run): Bon Any a Tots!

1 comentari:

Luis M. ha dit...

Muy chula, pero a mi me gustan mas la de carretera.