Translate

dijous, 30 d’octubre del 2008

Raïmat

Doncs pel què sembla el diumenge patirem a Raïmat... perquè en teoria lleida és pla, però a vista de la foto.... ha sortit un bony al mig de la plana. A no ser que amb els anys s'hagi aplanat.. ens trobarem amb això: Sembla que hi ha terreny per fer una pujada o dues o tres o quatre.... A més és un circuit dissenyat pel mateix Sergi Escobar... gran rodador. Esperem que no hagi posat trams massa tècnics.

"El circuit serà força atractiu, hi haurà uns 200 m d'asfalt, però la resta transcorrerà pel mig de les vinyes ( Codorniu ), també hi haura una zona tècnica amb una pujada de 10 metres selectiva. La linea d'arribada és al mig del poble i en una recta amb pujada" "tendrá un pequeño tramo de asfalto ( paso por la población ), otra parte transcorrerá entre los viñedos de Raimat ( Codorniu ), y una tercera parte, muy interesante bordeará el Castillo de Raimat, donde habrá alguna de las sorpresas, zonas más técnicas"

Fins Diumenge!

6 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Ens hi veurem companyer!
Salutacions!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com

Ernesto ha dit...

Bon treball de documentació :-))
Tan de bó sigui pla!!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Si no és pla no passa res Ernest!
Salutacions!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com

Ernesto ha dit...

jejeje! per demanar... :-))))

Carles Lara ha dit...

No, no, que no sigui pla jejeje. La veritat és que tant em fa. L'únic important aquí és disfrutar i passar-ho teta. Salut a tots i ens veiem diumenge.

Ernesto ha dit...

Pep! què va passar? Tu, el David i jo els únics a fer un DNF a la cursa. Per Sant Joan Despí el terreny no serà tan tou :-)))